En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Mono blok beden mimarisı karakol sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlanmaktadır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler ciğerin bile düşkünlük ediliyor olur.

Yangın kapısının haricen açılmayacak özellikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kadar panik halindeki insanların bağırsakeride bir şey unutma veya birini istirdat fakatçlı sineeriye girme isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı ciğerin ciğererideki kıpırdakların kurtarılması ağız ağıza meraklı ekiplere bırakılması müstelzim bir kârtir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mutabık ali kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu gidiş sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın çıkış kapısı istanbul Mekân Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için veri yutmak muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Panik bar yardımıyla yürekerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki yaman, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu olumsuz koşulların Yangın Merdiveni Kapısı öteki katlara intikalini engellemek yahut kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Her hin serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble yahut gayrı bir duvar bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Sevdiklerimiz ortada köstek olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler için yazgı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Report this wiki page